Parkeersensoren

€ 199,00
Inclusief BTW

Parkeersensoren helpen je bij het inparkeren van de auto. Je komt regelmatig in situaties terecht waarbij de ruimte van de parkeervakken, de wijze waarop andere auto's geparkeerd staan of het formaat van je auto het parkeren bemoeilijkt.

Misschien heb je zelfs al eens schade gereden. Zonde natuurlijk, want schades zijn vaak een tijdrovende en kostbare zaak om te repareren. Parkeerhulp geeft je het gevoel van zekerheid en veiligheid en voorkomt schade aan je auto.

De intelligente sensor set is onze standaard versie die in de meeste gevallen vanuit de buitenzijde van de bumper kunnen worden aangebracht. De bumper hoeft dus voor de montage niet te worden gedemonteerd.

De website speciaal voor de parkeersensoren vindt u hier.

Montage
Montage parkeersensoren voor- of achterzijde
Aantal
Verzending op de dag van bestelling tot 15:00 uur (ma-vr)

De intelligente sensors detecteren een obstakel vanaf 150 cm. Er wordt een akoestisch signaal gegeven. Vanaf 150 cm is de frequentie langzaam en gaat in twee stappen waarbij de frequentie steeds sneller wordt naar een eentonig signaal vanaf 40 cm. De luidspreker (buzzer) is inbegrepen.

Er is een zelftestfunctie die automatisch activeert bij het inschakelen van de set. Er is een mogelijkheid om een display aan te sluiten. Hiermee kunt u de afstand tot een obstakel aflezen.

Vaste punten ten opzichte van de sensors zoals een trekhaak worden automatisch geëlimineerd zodat het systeem hierop niet reageert.

De sensors zijn voorzien van stalen veerklemmen waardoor een goede plaatsing voor vele jaren is gegarandeerd. De diameter van de sensors is 18 mm met een inbouwdiepte van 20 mm.

* inbouwservice

Intelligent RS-4-18-R-I

Datasheet

Display (optioneel)
Toe te voegen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in