Entertainment console

€ 869,00
Inclusief BTW

Het unieke console concept op maat voor uw auto.

  1. Twee lederen consoles achter uw hoofdsteun voorzien van 7 inch LED beeldschermen. Beeldscherm met een hoogwaardige 7” LED display. Veilige Touch tiptoetsen voor de instellingen en bronkeuze.
  2. Draadloze hoofdtelefoons met volumeregeling zijn inbegrepen. Opvouwbaar en makkelijk op te bergen.

Beschikbare uitvoeringen

SmartPhone koppeling
De beeldschermen in de consoles beschikken over een HDMI interface. Met HDMI kabel maakt u verbinding met uw Smartphone.

Mediaplayer
De beeldschermen in de consoles met een Android Mediaspeler. Naast allerlei Apps kunt u een portable harddisk afspelen.

DVD/USB player
Een van de twee beeldschermen heeft een DVD/USB speler achterop.

Geen toebehoren
Er is geen A/V bron in de leveringsomvang.

Toebehoren
Aantal
De consoles worden op order gemaakt (3 werkdagen)

SmartPhone koppeling
De beeldschermen in de consoles beschikken over een HDMI interface. Voor uw iPhone koopt u bij de Apple reseller een Lightning-naar-digitale-AV-adapter en u kijkt en luistert vanaf uw smartphone Netflix of Videoland downloads , iTunes video, Youtube, Spotify, Games en veel meer op het 7” beeldscherm en koptelefoon. Voor uw Android Smartphone zijn ook diverse adapters beschikbaar voor connectie naar HDMI.

Mediaplayer
De beeldschermen in de consoles met een Android Mediaspeler. Hierdoor ontstaan heel veel mogelijkheden door de vele beschikbare Apps. Standaard geleverd met Apps zoals Netflix, Facebook maar ook een Kodi mediacenter waardoor u een portable harddisk moeiteloos kunt afspelen. De harddisk kunt u thuis laden met gigabytes aan films, muziek, etc.

DVD/USB player
Een van de twee beeldschermen heeft een DVD/CD speler achterop. Het beeldscherm wordt door u gekanteld en u kunt een disk plaatsen. Door het kantelen komt ook een uitwerptoets beschikbaar waarmee u de disk kunt uitwerpen.

Bij de bovenstaande sets is nog een extra RCA ingang beschikbaar. Deze kunt u voorzien van een (extra) DVD/USB Player. Een Master/Master uitvoering met ieder zijn eigen DVD/USB player,

Geen toebehoren
Consolesysteem zonder bron. Twee consoles in leder met draadloze koptelefoons. De hoofdkabel waarin voorzien twee A/V ingangen op basis van RCA connectors is inbegrepen.

Onze inbouwservice

Vision Semi touch