Ons bedrijf

Visionshop is een handelsnaam van Vision Electronics BV. Onder deze naam worden diverse hoogwaardige elektronica producten geleverd voor de auto.

ing. Bob Scholte 1959

Als je de stofzuiger van je moeder nooit uit elkaar hebt gehaald dan ben je niet geschikt voor de HTS, zei mijn leraar. Dat was in 1982. Time flies when you are having fun. Elektronica was altijd een passie. Maar ook een drive om een uitdaging te realiseren.

Visionshop

De webshop voor de producten van Vision Electronics.

Vision electronics voortgekomen uit Eurologics. De specialist in incar video in de jaren rond het millennium. We hebben ons programma uitgebreid met sensoren en radar, stoelverwarming (uit eigen ervaring) en trekhaken. Bob is opgegroeid in de trekhakenfabriek TOBO van zijn vader. Toen vader daarna zich specialiseerde in de trekhaak kabelsets was de life time passie geboren. Voor diverse garagisten monteren we de trekhaken en kabelsets

Rick Groen 1985

Passie voor auto's. Hij leest over auto's en slaat het op terwijl een ander het vergeet. Voor Bob is hij een wandelende encyclopedie voor auto's. Hij begon als stagiair. Nu verzorgt hij de backoffice en staat klanten met raad en daad ter zijde.

Onze missie

Samen willen we de beste zijn. We nemen geen genoegen met minder en zijn pas tevreden als u tevreden bent.”