RADARTECHNOLOGIE en PARKEERSENSOREN

Parkeersensoren voorzijde/achterzijde

Elke chauffeur ervaart het gemak van parkeersensoren en het gemis als de auto niet is uitgerust met parkeersensoren. Het heeft niets te maken met het wel of niet kunnen rijden. Iedereen ziet wel eens een obstakel over het hoofd. Vision Electronics maakt het betaalbaar en met het uniek ontwikkelde lakproces zorgen we voor exact dezelfde kleur als de auto. Na montage ziet het er uit alsof ze vanaf de fabriek al waren gemonteerd. 

We voeren twee types. Een opliggend type en een verzonken type. 

Indien wij parkeersensoren aan de achterzijde monteren dan werken ze volledig automatisch. U schakelt in de achterruit en de sensors worden geactiveerd en zijn standby. Aan de voorzijde wordt meestal een schakelaar gemonteerd. Wilt u deze ook automatisch dan plaatsen we een interface die op basis van de snelheid van de auto de sensors aan zet of uitschakelt.

Dode hoek detectie

Een sensor meet tot een bepaalde afstand. Bij dode hoek detectie wordt links en rechts in het achterspatbord een sensor gemonteerd. Deze werkt volledig automatisch en zodra u uw richtingaanwijzer links of rechts zet zal het systeem u waarschuwen dat een ander voertuig zich bevindt in de zone van de sensor. Een LED lampje waarschuwt u echter ook een akoestisch signaal.  

Rijbaan hulpassistent

(Rijstrookwaarschuwingssysteem)

Het radarsysteem maakt detectie op grotere afstand mogelijk. De werking is identiek aan dode hoek detectie echter de radar units zijn onzichtbaar aan de binnenzijde gemonteerd. De techniek is kostbaarder.